Yoga

Leeftijd: Kinderen 4 t/m 7 jaar & 8 t/m 12 jaar/ Volwassenen

KINDEREN

Yoga
De kinderyoga bestaat uit uitdagende, gevarieerde oefeningen waarbij er afgewisseld wordt tussen inspanning en ontspanning. De fantasie van de yogi’s wordt geprikkeld doordat de oefeningen spelenderwijs worden uitgevoerd. Anders zijn of presteren bestaat niet bij yoga, wat zorgt voor een veilig groepsgevoel. Tijdens de lessen werken de yogi’s aan hun balans, kracht en ademhaling. Yoga zorgt voor een betere concentratie en meer zelfvertrouwen bij kinderen.

Wobbelyoga 4 t/m 7 jaar
Yoga oefeningen op een balansbord de wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen kinderen rust in hun hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en hun zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

* Maximale lengte voor de wobbel is 1.40 m 

VOLWASSENEN 

Slow Flow Vinyasa all levels 
Deze vorm van yoga lijkt op meditatie in beweging. Tijdens deze les volgen de houdingen elkaar in een vloeiende reeks op en staan lichaam, ademhaling en geest continu met elkaar in verbinding. 

Vinyasa morning Flow  all levels
Je dag goed beginnen staat bij deze les centraal; eerst word je op de mat begeleid tijdens fijne, vloeiende houdingen waarbij de focus op je ademhaling ligt om fysieke en mentale vrijheid te ervaren. Tijdens de les worden bewegingen gecombineerd met mindfulness, pranayama & muziek.
Bijzonder:
Tegelijkertijd zal er een peuter dansles plaatsvinden in de ruimte er tegenover, dit betekent dat aanwezige ouders hun peuter naar de dansles kunnen brengen om vervolgens zelf te genieten van een Vinyasa morning flow yogales. Boek voordat u naar de yogales komt online de dansles voor uw peuter. 

Yin yoga all levels
Yin yoga is een rustige yoga stijl die zich richt op het ontspannen van je spieren. Tijdens een Yin houding word je uitgenodigd om bewust aanwezig te zijn in de gebieden van je lichaam die op dat moment gestimuleerd worden. Door bewuster te ademen tijdens een houding worden dieper liggende spieren en gewrichten bereikt die zo flexibeler worden. 
Bijzonder:
Tegelijkertijd zal er een wobbelyoga les voor kinderen tussen de 4-7 jaar plaatsvinden in de ruimte er tegenover, dit betekent dat aanwezige ouders hun kind naar de wobbelyoga les kunnen brengen om vervolgens zelf te genieten van een Yin yogales. Boek voordat u naar de yogales komt online de wobbelyoga les voor uw kind. 

Astanga Led
Deze vorm van yoga is kenmerkend voor het dynamisch uitvoeren van een vaste serie houdingen. Er zijn geen pauzes tussen de houdingen waardoor een flow ontstaat. Een belangrijk onderdeel is de ademhalingstechniek, deze techniek helpt om de energiestroom in het lichaam te versterken en meer warmte te creëren.
Tijdens deze led class  word je in je ademhalingen en bewegingen mondeling aangestuurd en ontvang je persoonlijke aanwijzingen en adjustments.